Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Wetenschappers adviseren iedereen
  vitamine D
  De Nederlandse bevolking krijgt weinig vitamine D via de voeding binnen en zou het gebruik van supplementen moeten overwegen. Sommige mensen kunnen een supplement nemen van oktober tot en met maart, andere mensen het hele jaar door. Lees verder en ervaar waarom deze vitamine zo belangrijk is.

  Als inwoner van Nederland, is de kans groot dat het vitamine D gehalte te laag is. Als we allemaal een perfect gebalanceerd voedingspatroon zouden hebben met veel vette vis en als we genoeg naar buiten zouden gaan dan zouden krijgen het hele jaar door, dan is de kans groot dat we voldoende vitamine D krijgen om gezond te blijven. Dit is niet het geval. In Nederland is de gemiddelde dagelijkse inname van vitamine D uit voeding minder dan de helft van de aanbevolen hoeveelheid. Dit is vergelijkbaar met Groot-Brittannië, waar het ministerie van volksgezondheid Public Health England (PHE) recentelijk nieuwe richtlijnen heeft aangenomen waarin ze vitamine D supplementen adviseren voor de hele bevolking.

  Bron:nu.nl

  Vanaf 5 jaar en ouder

  Naast het benadrukken dat iedereen het hele jaar door de aanbevolen hoeveelheid vitamine D binnen hoort te krijgen, adviseert het ministerie (PHE) specifiek een vitamine D supplement voor iedereen boven de 5 jaar in de periode van oktober tot en met maart.

  D-pearl sun tabletten in de vorm van een vorm gelegd

  Dit is de tijd van het jaar waarin het bijna onmogelijk is om zelf voldoende vitamine D te maken door voldoende naar buiten te gaan. Daarnaast worden mensen die weinig naar buiten gaan geadviseerd om het gehele jaar door een supplement te nemen.

  Een uitstekende oplossing

  Een uitstekende oplossing om een vitamine D tekort te verhelpen is met behulp van Bio-Vitamine D3 Bio-Vitamine D3 (D-Pearls) 75 µg 3000 IE in verpakking, met supplementen ervoor(D-Pearls). Het product is verkrijgbaar in een hoge dosering met 75 microgram (3000 IE) vitamine D3 voor mensen met een groot tekort aan vitamine D, bijvoorbeeld oudere mensen of mensen met een getinte huid.* Ook is het product verkrijgbaar in de dosering met 25 microgram Vitamine D3, om het vitamine D niveau te onderhouden.

  **Mensen met een getinte huid maken minder vitamine D door naar buiten te gaan in vergelijking met mensen met een lichtere huid. .

  Belangrijk voor botten en spieren

  Vitamine D heeft diverse functies in het lichaam. Het is nodig voor het normaal functioneren van spieren en het immuunsysteem, maar draagt ook bij aan het opbouwen en onderhouden van normale botten. Illustratie van een knieIerse wetenschappers van University College Cork (UCC) hebben onlangs gegevens gepubliceerd waaruit blijkt dat één op de acht mensen van de Ierse bevolking te weinig vitamine D heeft voor gezonde botten.
   

  Uitstekende opneembaarheid met nieuwe formule

  D-Pearls is een nieuwe vitamine D formule die Pharma Nord heeft ontwikkeld met als doel om de vitamine zo goed mogelijk op te laten nemen door het lichaam. Vitamine D is vet oplosbaar en om die reden is onze biologische beschikbare vitamine D3 opgelost in een hoge kwaliteit olijfolie, waardoor het goed kan worden opgenomen in het spijsverteringskanaal. De kleine gelatine capsules (parels) maken het innemen makkelijker voor mensen die moeite hebben met het doorslikken van pillen.

  Bron: nu.nl
  Bron: independent.ie

   

  Like ons op FacebookLike Pharma Nord Nederland op Facebook..

  ..voor het laatste gezondheidsnieuws, wetenschappelijke inzichten, win acties en veel meer