Netherlands | Select other Country

Gratis levering

B-Slender haalt cholesterol uit voeding

Cholesterol is een bouwsteen voor de wand van onze cellen en de grondstof waar onze huid als de zon schijnt vitamine D aanmaakt. Een teveel aan cholesterol is niet goed voor de gezondheid. Eenderde van de dagelijkse aanvoer cholesterol in ons lichaam komt uit de voeding. De rest wordt aangemaakt in de lever (zie BioActive Rode Gist Rijst). B-Slender remt de opname van cholesterol uit de voeding.

De natuurlijke FibrePrecise® vezels vormen een soort gel in de maag, die zich vermengt met de voeding en drank die gegeten en gedronken zijn. Op dat moment worden vetten en cholesterol uit de voeding en drank gebonden in een niet opneembare vorm. Dit gebonden vet en cholesterol wordt niet opgenomen in hetlichaam en verlaat het lichaam onverteerd. Door de verlaging van de hoeveelheid cholesterol uit de voeding speelt B-SlenderTM een rol in het verlagen van een verhoogd cholesterolgehalte.

De natuurlijke vezels in B-SlenderTM zorgen tevens voor een verzadigd gevoel en onderdrukken zo het hongergevoel en helpen zo ook bij een succesvol gewichtsverlies.