Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Elke keer dat u een voedingssupplement koopt van Pharma Nord spaart u punten. Uit elke verpakking haalt u een PointShop kaart. U hoeft enkel de code van de kaart toe te voegen aan uw Pharma Nord account.  Punten sparen in ons loyaliteitsprogramma

  Als u een Pharma Nord product koopt dan ontvangt u 10-80 punten voor elke kaart die u invoert. Als bonus krijgt u bij aanmelding automatisch 60 punten. Geneesmiddelen en Engelstalige verpakkingen zijn uitgesloten van het loyaliteitsprogramma. Bestellingen kunnen alleen in Nederland worden afgeleverd. Belgische Pharma Nord producten bevatten geen PointShop kaarten.

  Het is mogelijk om punten te sparen via onze nieuwsbrieven.

  Blijf op de hoogte
  Vanuit uw persoonlijke account heeft u een duidelijk overzicht van de punten die u heeft gespaard.

  Om uw punten te zien  Klik hier

  Gebruik uw punten voor gratis Pharma Nord producten
  Alle punten kunnen ingewisseld worden voor een selectie van gratis Pharma Nord producten. Wanneer u uw punten inwisselt voor een gratis product, ontvangt u geen PointShop kaart met punten bij het gratis product.

  Uw bestelling wordt gratis verzonden.

  Uw punten zijn 2 jaar geldig vanaf het moment dat u zich geregistreerd heeft. Vergeet dus niet om ze op tijd te gebruiken. U krijgt altijd een herinnering van ons drie maanden voordat ze verlopen. De oudste punten zullen altijd als eerste gebruikt worden.

  Optjen points hos Pharma Nord