Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  10 goede redenen om BioActive Magnesium te gebruiken
  Steeds meer mensen in de westelijke wereld krijgen te weinig magnesium binnen via hun voedsel. Dat is een slechte ontwikkeling omdat magnesium wordt beschouwd als een van de belangrijkste voedingsstoffen voor het lichaam.

  Magnesium speelt een rol bij meer dan 300 belangrijke processen in het menselijk lichaam, waaronder productie en opslag van energie, ondersteuning van de signaaloverdracht van de zenuwen en het helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Magnesium is ook van belang voor sterke botten en voor een normale spierwerking.

  Geef uw spieren een goede start

  Nu de zomer voor de deur staat, is het verstandig om even stil te staan bij het feit dat magnesium de normale spierfunctie ondersteunt en bijdraagt aan een normaal fysiek functioneren van het lichaam. Om het u te maken, zijn hier tien goede redenen om ervoor te zorgen dat u voldoende magnesium binnenkrijgt:

  10 goede redenenen om BioActive Magnesium te gebruiken

   

  Vers uit De Telegraaf:
  Helft van de Nederlanders is vaak gestrest

  Bijna 40 procent van de Nederlanders voelt zich meerdere malen per week ronduit oververmoeid of opgebrand; ruim de helft is regelmatig gestrest.
  Dat blijkt uit onderzoek van Psychologie Magazine onder ruim 400 Nederlanders.

  Bijna de helft (40 procent) van de ondervraagden geeft aan dat zijn dagen overvol zijn. Hierdoor is 's avonds geen energie meer over voor activiteiten als sporten of met vrienden afspreken.

  Vooral conflicten – thuis of op het werk – leveren ons stress op: ruim 60 procent van de ondervraagden zegt daar geregeld last van te hebben. Direct gevolgd door werk of studie; de eigen gezondheid en die van naasten en financiële- of familiekwesties.

  Langdurige stress kan leiden tot concentratie- en geheugenproblemen, een vermoeid of uitgeput gevoel, hoofdpijn en problemen met slapen. Bijna 70 procent van de Nederlanders had in de afgelopen maand dit soort stressgerelateerde klachten. Eén op de vijf is hierdoor weleens enkele weken of langer thuisgebleven.

  Televisie kijken en slapen zijn volgens de ondervraagden makkelijker manieren om stress te verminderen.

  (Bron: De Telegraaf - donderdag 13 augustus 2015)

  BioActive Magnesium van Pharma Nord garandeert een hoge opname van magnesium

  BioActive Magnesium van Pharma Nord bevat drie verschillende magnesiumbronnen om een hoge opname in het lichaam te realiseren ten opzichte van andere magnesiumpreparaten. Bovendien wordt BioActive Magnesium zo geproduceerd dat de tabletten compleet oplossen in de maag. Ten slotte is het van belang om te vermelden dat het effect van BioActive Magnesium is aangetoond in wetenschappelijke studies met het eindproduct.
  U kunt hier meer lezen over BioActive Magnesium.