Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Waarom een stabiele bloedsuikerspiegel zo belangrijk is
  We moeten meer weten over gezonder leven en hoe we een stabiele bloedsuikerspiegel kunnen behouden. Dat is de conclusie van het Erasmus MC na een onderzoek onder tienduizend 45-plussers in de Rotterdamse wijk Ommoord. Lees verder en vind een aantal handige tips...

  De onderzoekers volgden de inwoners van de Rotterdamse wijk Ommoord veertien jaar lang. De bewoners van deze wijk zijn representatief voor de gehele Nederlandse bevolking.
  Taart etende vrouw

  Chromium verrijkt gist
  Het goede nieuws is dat wetenschappers ook hebben ontdekt dat chromium verrijkt gist kan bijdragen aan het behoud van een stabiele bloedsuikerspiegel. Het idee van de aanvulling met goede chromium suppletie als aanpak voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel is volkomen logisch. Er zijn een aantal goede studies die de werkzaamheid ondersteunen.
   

  Makkelijker om gezond te zijn
  Eén van de voordelen van het behouden van een stabiele bloedsuikerspiegel, met behulp van chromium verrijkt gist, is dat het makkelijker wordt om overconsumptie van suiker en ongezond snacken tussen de maaltijden te vermijden.
   

  Wetenschappelijk onderzoek toont verbeterde bloedsuikerspiegel aan met ChromoPrecise
  Bio-Chromium in verpakking, met supplementen ervoorWetenschappelijk onderzoek toont aan dat ChromoPrecise de bloedsuikerspiegel verbetert. Tsjechische wetenschappers van de Charles Universiteit in Praag voerden 12 weken lang een dubbelblind onderzoek uit. Deelnemers kregen supplementen met organisch chromiumgist (ChromoPrecise) of tabletten zonder actieve stof (placebo). Het onderzoeksteam nam een aanzienlijke verbetering waar bij de deelnemers die ChromoPrecise tot zich namen in tegenstelling tot de degenen die een placebo kregen.


  Organisch chroomgist met uitstekende absorptie
  Grafiek met de snellere opname van ChromoPreciseBronnen zoals gewoonlijk gebruikt in chromium supplementen zijn chroompicolinaat en chroomchloride. Hiervan wordt slechts 1-2% chroom in het lichaam opgenomen. Met ChromoPrecice, de enige organische chromiumgist in de hele EU, is de opname tot 10 keer hoger, De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft ChromoPrecise geregistreerd als de enige organische chromiumgist voor het onder controle houden van de bloedsuikerpsiegel.