Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Relaxed op vakantie
  Voordat we op vakantie gaan moeten vaak we op het laatste moment nog wat klusjes doen. Daarna begint de reis op een te druk vliegveld of met een lange autorit. Aangekomen op de vakantiebestemming is het geen wonder dat de sfeer soms om te snijden is.

  Hoe kan het beter? Niet alleen met een checklist of alles mee is, maar ook met het vakantiemineraal magnesium. Dit mineraal draagt bij aan een heldere geest en geestelijke veerkracht en balans. Het geeft geestelijke energie en is goed voor het concentratievermogen. Bovendien helpt het vermoeidheid en moeheid te verminderen.

  Magnesium vinden we in onze voeding vooral in pinda’s, volkorenbrood, melk en hagelslag. Niet de voedingsmiddelen die veel op vakantie worden genuttigd. Bovendien verliest ons lichaam veel magnesium via het transpiratievocht. Alcohol, koffie en zout verlagen ook het magnesium niveau in het lichaam.

  Genoeg reden om een paar weken voor de vakantie te beginnen met het innemen van dit belangrijke mineraal en het ook in de vakantie trouw in te nemen. Dit zal zeker bijdragen aan een ontspannen en energieke vakantie. Schoolgaande kinderen kunnen nog eerder beginnen, want magnesium is bewezen goed voor geheugen, concentratievermogen en leerprestaties

  Kies voor de goede oplosbaarheid en opneembaarheid van BioActive Magnesium.