Netherlands | Select other Country

Gratis levering

Melatonine 3 mg nu weer te koop
Bio-Melatonine

Slapen met extra melatonine mg 3

Goede nachtrust is van belang om je overdag fit te voelen. Bij 1 op de 4 Nederlanders is het in slaap vallen niet vanzelfsprekend.  Melatonine helpt om in slaap te vallen.

Mensen hebben elke dag een ritme van slapen en waken. Dat ritme wordt aangestuurd via het licht. Als de schemer invalt begint ons lichaam langzaam melatonine aan te maken. De productie bereikt een piek tussen 11 uur ’s avonds en 1 uur ’s nachts. Na deze piek neemt de productie af en ’s ochtends is de aanmaak gestopt om weer fris aan de dag te kunnen beginnen.

Dit dag- en nachtritme kan door diverse oorzaken verstoord raken. ’s Avonds laat de ogen blootstellen aan fel licht van TV of computer remt de aanmaak van melatonine en maakt het in slaap vallen moeilijk. Vliegen over meerdere tijdzones en nachtdiensten zijn ook bekende oorzaken van een verstoord ritme. Bij het ouder worden raakt het dag- en nachtritme vaak verstoord.

Met het innemen van voldoende hoogwaardige melatonine kan het dag- en nachtritme weer genormaliseerd worden, zodat er weer een gezond slaappatroon ontstaat.

Bio-Melatonine 3 mg bevat melatonine in een dosering zoals deze gebruikt wordt in wetenschappelijk onderzoek.


Meer informatie