Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Magnesium is belangrijker dan u misschien dacht
  Als u niet precies weet waar magnesium goed voor is, lees dan door en ontdek hoe BioActive Magnesium u kan helpen.
  Wist u dat magnesium deel uitmaakt van meer dan 300 verschillende enzymen in het lichaam? Waarschijnlijk niet. U bent zeker niet de enige. Uit een recent Amerikaans consumentenonderzoek blijkt dat maar weinig mensen dachten dat magnesium heel belangrijk is voor mensen. De relatief kleine maar onthullende studie laat zien dat er behoefte is aan betere informatie over voedingsstoffen en hun invloed op onze gezondheid.

  Houdt uw spieren in conditie
  Wat doet magnesium nu precies? Een van de belangrijke eigenschappen van deze stof, die we onder andere uit spinazie, pompoenzaad, amandelen en avocado’s binnenkrijgen, is dat die een goede spierfunctie ondersteunt. Overal in het menselijk lichaam zitten
  spieren, dus het gaat niet alleen om de biceps, triceps en dijspieren. De belangrijkste spier is uiteraard het hart, en dat die goed werkt is natuurlijk van essentieel belang. Daarnaast bevat het lichaam zogeheten zacht spierweefsel, dat bijvoorbeeld in de darmen te 

  vinden is.

  Goed voor botten
  Magnesium helpt ook om botten en tanden in normale, stevige conditie te houden. Dat is van bijzonder belang bij het opgroeien. Magnesium zorgt voor regulering van de hoeveelheid calcium in de verschillende weefsels. De stof helpt calcium naar de botcellen te brengen, die calcium nodig hebben. Omgekeerd zorgt magnesium ervoor dat spiercellen en andere cellen in zachte weefsel niet overladen worden met calcium, waar grote hoeveelheden van die stof niet wenselijk zijn.

  Houdt uw zenuwen rustig
  Magnesium is ook van belang voor een goed werkend zenuwstelsel, en dat is misschien belangrijker dan u denkt. Het zenuwstelsel draagt bij aan het juist functioneren van tal van lichaamsfuncties, zoals spiersamentrekkingen, de hartactiviteit, het reactievermogen, enzovoorts. Stress is iets wat het zenuwstelsel uit balans kan brengen, dus als u stress voelt, is het belangrijk om voldoende magnesium binnen te krijgen om alles rustig te houden.

   

  BioActive Magnesium: een betrouwbare magnesiumbron
  Magnesium is bovendien nodig voor de energiestofwisseling in de cellen. De stof helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen, dus als u zich vaak moe voelt, is het misschien raadzaam om te controleren of u voldoende magnesiumhoudend voedsel eet.

  Maar u kunt ook BioActive Magnesium gebruiken, wat een praktische en betrouwbare manier is om er zeker van te zijn dat u elke dag voldoende magnesium binnenkrijgt. BioActive Magnesium bevat drie verschillende magnesiumbronnen in een speciaal ontwikkelde tablet die snel oplost en een goede opneembaarheid en effectiviteit garandeert.

   

  Lees meer over BioActive Magnesium