Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Magnesium betrokken bij enzymatische processen
  Betrokken bij meer dan 300 enzymatische processen


  Met elkaar dansend echtpaar op blote voeten Verder is magnesium verantwoordelijk voor meer dan 300 enzymatische processen in ons lichaam.

  Magnesium wordt dan ook beschouwd als één van de belangrijkste voedingsstoffen van het lichaam. Gebruik van alcohol en koffie remmen het magnesiumniveau, evenals dat het mineraal verloren gaat door transpiratie.

  Lees meer

   

   

  BioActive Magnesium garandeert hoge bio-beschikbaarheid

  Met magnesium van Pharma Nord wordt het magnesiumniveau in het lichaam op een uitstekende manier manier verhoogd. Het product bevat een mengsel van 3 verschillende magnesiumbronnen die gecombineerd zijn voor een optimale bio-beschikbaarheid (opneembaarheid) van het actieve ingrediënt in het BioActive Magnesium in verpakking, met supplementen ervoorspijsverteringskanaal.

  Elke tablet bevat 200 milligram van gemakkelijk opneembaar magnesium, dat zorgt voor voldoende magnesium dat effectief de bloedbaan bereikt.

  Lees meer

   

  Waarom BioActive Magnesium?
   

  Film over Pharma Nord BioActive MagnesiumEén van de belangrijke eigenschappen waarom de magnesium van Pharma Nord zo nuttig is, is dat de tabletten goed oplossen. Probeer het zelf. Los een tabletje magnesium op in een glas water en zie hoe het binnen enkele minuten helemaal is opgelost.

  Het feit dat het tablet zo snel oplost, is het bewijs dat het zeer snel opgenomen wordt in het spijsverteringskanaal en effectief wordt opgenomen in de bloedbaan.

  Bekijk hier de video en zie hoe snel het tablet oplost

   

  Like ons op Facebook