Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Bio-Omega 7 met vitamine A voor normale slijmvliezen
  Heeft u last van droge slijmvliezen?

  Prikkende ogen, een schrale neus en misschien zelfs last van de slijmvliezen in de darmen? Pharma Nord introduceert nu Bio-Omega 7 met hoogwaardige duindoornolie. De gezonde vetzuren en vitamine A in dit supplement maken het tot het juiste voedingsstoffenpreparaat om uw huid en slijmvliezen in normale conditie te houden.

  Onze slijmvliezen hebben veel verschillende functies in het lichaam. Ze dienen als een inwendige huidlaag, en zowel de huid als de slijmvliezen hebben de juiste voedingsstoffen nodig om ons optimaal te beschermen.

  Sinds een paar jaar staat duindoornolie sterk in de belangstelling, omdat de kleine oranje besjes voedingsstoffen bevatten waarvan bekend is dat zij de huid en slijmvliezen in prima conditie houden.

  Naarmate we ouder worden krijgen veel mensen last van drogere slijmvliezen. Tekenen daarvan zijn bijvoorbeeld droge, prikkende ogen of een schrale, gevoelige neus of keel.
   

   

  Voed uw huid en slijmvliezen van binnenuit

  Bio-Omega 7 van Pharma Nord bevat het SBA24 duindoornextract met de vetzuren Omega-3, Omega-6, Omega-7, Omega-9, de vitamines A en E, polyfenolen, flavonoïden, plantensterolen en een overvloed aan andere fytonutriënten die kenmerkend zijn voor de duindoorn.

  Vooral het gehalte aan Omega-7 is uniek voor dit oranje besje, terwijl de vitamine A in het extract bijdraagt aan het behoud van een normale huid en normale slijmvliezen.
  De meeste middelen voor de behandeling van huid- en slijmvliesproblemen worden plaatselijk toegepast, bijvoorbeeld crèmes, olies en gels. Crèmes kunnen weliswaar heel effectief zijn voor het behandelen van symptomen, maar voor het normaal functioneren van huid en slijmvliezen blijft het van groot belang dat bepaalde voedingsstoffen in ons lichaam voldoende aanwezig zijn.

   

  Milieuvriendelijke en behoedzame extractie

  Betekent dit nu dat we onze gezondheid kunnen ondersteunen door simpelweg duindoornbessen te plukken en te eten? Theoretisch gezien, ja. Maar het preparaat Omega-7 SBA24 heeft ook unieke eigenschappen.

  Bij de productie van SBA24 worden de olies van zowel de bessen als de zaden gebruikt. De gevoelige olie wordt gewonnen met behulp van de CO2-methode, de behoedzaamste en meest milieuvriendelijke extractiemethode die er bestaat. Het hele proces verloopt volkomen natuurlijk, zonder chemicaliën of verhitting, maar is niettemin een zeer efficiënte manier om zoveel mogelijk olie uit de grondstof te halen. Omdat de olies uit de zaden en bessen verschillende eigenschappen hebben, is het essentieel voor de kwaliteit van het uiteindelijke product dat het beide bevat.

   

  Wetenschappers zijn er enthousiast over

  SBA24 is een gestandaardiseerde vorm van duindoornolie. Hoewel het gehalte aan voedingsstoffen in de grondstof van plaats tot plaats, van seizoen tot seizoen en van jaar tot jaar kan verschillen, kunt u er altijd zeker van zijn dat de hoeveelheid voedingsstoffen en hun samenstelling in Bio-Omega 7 van Pharma Nord altijd exact hetzelfde is.

  De meeste studies naar duindoornolie zijn uitgevoerd met het SBA24-preparaat, en het is deze specifieke samenstelling die alle werkzame eigenschappen heeft laten zien. Bio-Omega 7 voldoet daarmee aan exact dezelfde eisen van kwaliteit en documentatie die wij aan al onze producten stellen.