Netherlands | Select other Country

Gratis levering

Bio-Glucosamine Forte
De Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van 26 glucosamineproducten. Winnaar is Bio-Glucosamine Forte. Dit product kreeg als rapportcijfer een 9,9 van de onderzoekers.

Er is onderzocht of de hoeveelheid die op de verpakking vermeld staat ook echt in de producten zat. Verder is er gekeken naar prijs, prijs per dag en inhoud. Bio-Glucosamine Forte werd goed beoordeeld, met een redelijke prijs per dag. Vier van de geteste producten die naast glucosamine ook chondroïtine bevatten, scoorden niet hoog in de test. Het duurste product scoorde matig qua etiket en dosering en kreeg als cijfer een 5,7.

Over glucosamine
De laatste wetenschappelijke inzichten laten zien dat glucosamine helpt om gewrichten soepel te houden. Het zorgt ervoor dat er meer vocht ingebouwd wordt in het kraakbeen, zodat het gewricht een goede dempingsfunctie behoudt.

Bron: Gezondgids februari-maart 2011

Naar de voorpagina

Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid en documentatie.

Contactadres 

Pharma Nord B.V.
Editiestraat 9
1321 NG  ALMERE
Nederland

Openingstijden 

Ma t/m vr 09.00-17.00 uur

035-5430991  

  
Visa IDEAL
GlobalSign