Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Welvaartsziekten - de invloed van een hoge bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol op welvaartsziekten

   

  Winkel- en drogisterijmedewerkers opgelet! Pharma Nord organiseert op 2 maart een interessant winkelwebinar over welvaartsziekten. 

  Omdat welvaartsziekten een uitgebreid begrip is waar veel ziektebeelden onder vallen hebben wij  besloten het webinar op te splitsen in twee delen; in het eerste gaan we dieper in op onder andere; een hoge bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol. In het tweede deel, dat in het najaar volgt, worden de onderwerpen parodontitis, artrose en laaggradige ontstekingen besproken.
  Onderwerpen deel 1 winkelwebinar ‘welvaartsziekten’ :

  •    Welke vormen van welvaartsziekten zijn er?

  •    Waar moet je op letten bij medicijngebruik?

  •    Welke supplementen zet je in?
    

  Leefstijl speelt een belangrijke rol bij welvaartsziekten. Belangrijk om te weten is welke keuzes er zijn en hoe je die keuzes kunt inzetten bij je klanten. Tijdens het eerste deel van het webinar wordt  een aantal producten besproken. Na afloop ontvang je de digitale hand-out voorzien van advieskaarten van onderstaande producten: 

  • Bio-Quinon Q10
  • Bio Seleen/zink

  Pharma Nord trainster Monique van Kwawegen presenteert op 2 maart het webinar.

  Monique is orthomoleculair therapeut en sinds 6 jaar werkzaam bij Pharma Nord als  producttrainer. Hiervoor heeft ze ruim 30 jaar gewerkt als drogist. Het is haar missie om haar kennis en de vertaling van wetenschappelijke studies te vertalen en over te dragen naar drogisten, therapeuten en artsen.