Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Slijtageklachten aan heup en knie
   

  25 mei 2021

  Er is een laag kraakbeen aan de uiteinden van de botten die samenkomen bij het knie- of heupgewricht. Dat kraakbeen is heel glad, zodat je knie en heup gemakkelijk kunt buigen, draaien of strekken. Veel mensen kunnen "slijtage" aan de knie of heup ervaren. Nu blijkt dat een combinatie met supplementen de resultaten van de conservatieve behandeling kan versterken. Omdat dat de voorwaarden van bindweefselherstel stimuleert. Dat heb je ook nodig voor kraakbeen.

  Dit webinar gaat in op de achtergronden van het onderhoud van de gewrichten en de daarvoor bestaande conservatieve behandelingstechnieken in combinatie met het gebruik van supplementen. Wat zijn de voorwaarden voor herstel van bindweefsel / kraakbeen? Wanneer stuur je nu wel of niet door naar de huisarts c.q. specialist? Als basis worden de richtlijnen gebruikt van o.a. de Nederlandse Federatie Medisch Specialisten en de Richtlijn Artrose KNGF (beroepsvereniging Fysiotherapie).

  Tijdstip: 19.30 uur


  Biografie Ischa Gijzel en Sjaco Jordens:

  Sjaco Jordens (Fysio- en manueeltherapeut, docent Echografie, gespecialiseerd in peesherstel) en Ischa Gijzel (Klinische Psycho Neuro Immunologie- en orthomoleculair therapeut) bundelen sinds een aantal jaren met succes hun krachten in de behandeling van onder andere pees en bindweefselaandoeningen.