Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Regelement 

  Artikel 1. Georganiseerd door

  De wedstrijd "win een jaar vitamine D" wordt georganiseerd door Pharma Nord B.V., Manuscripstraat 1A, 1321 NP Almere, bereikbaar op 035-5430991, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd op hetzelfde adres als hierboven, geregistreerd onder KVK-nummer 32151960 (hierna te noemen "de Organisator").

  Artikel 2: Duur van de wedstrijd
  De wedstrijd loopt van 23 mei 2024 tot 29 mei 2024.

  Artikel 3. Voorwaarden voor deelname

  3.1. Deelname is mogelijk vanaf een leeftijd van 18 jaar, met uitzondering van personeelsleden van de Organisator en hun familie.

  3.2. Deelname is gratis en zonder verplichting tot aanschaf van producten.

  3.3. Elke deelnemer kan zich maar één keer inschrijven. Bij meerdere inschrijvingen wordt alleen de eerste deelname in aanmerking genomen.

  3.4. Om deel te nemen, vult de deelnemer de gegevens is en bevestigd deze een aanmelding op het Pharma Nord Health News.

  Artikel 4. Benoemen van de winnaars

  4.1. De organisator wijst als winnaars de 5 mensen aan die het dichtst bij het juiste aantal vitamine D3-parels in de vaas zitten.

  4.2. De vijf aangewezen winnaars winnen ieder een jaar vitamine D3 in de vorm van "D-Pearls 1000IE – 25mcg).

  4.3. Er wordt binnen 10 dagen na de einddatum van de wedstrijd per e-mail contact opgenomen met de winnaars.

  4.4. Als een winnaar om wat voor reden dan ook zijn prijs niet in ontvangst kan nemen, behoudt de organisator zich het recht voor een nieuwe winnaar aan te wijzen.

  Artikel 5. Levering van de prijs

  De prijs wordt door DHL naar de winnaars verzonden binnen maximaal een maand na hun bevestiging van aanvaarding van de prijs en de toezenden van hun postadres.

  Artikel 6. Persoonlijke data

  6.1. De persoonlijke gegevens die worden verzameld als onderdeel van de wedstrijd zullen uitsluitend worden gebruikt voor de organisatie en het beheer van de wedstrijd, in overeenstemming met het vertrouwelijkheidsbeleid van de Organisator.

  6.2. . Deelnemers hebben het recht op toegang tot, rectificatie en verwijdering van informatie die op hen betrekking heeft door contact op te nemen met de organisator.

  Artikel 7: Verantwoordelijkheden

  7.1. De organisator behoudt zich het recht voor om de wedstrijd te annuleren, op te schorten of te wijzigen in geval van overmacht of omstandigheden buiten zijn controle.

  Opgemaakt in Almere, 29 april 2024
  Pharma Nord B.V.