Vaak gestelde vragen bij inloggen met Facebook of Google

1.    Tot welke persoonlijke data heeft Pharma Nord toegang?

- als u inlogt met uw Facebook account:

De eerste keer dat u inlogt met uw Facebook account geeft u ons toegang tot uw openbare Facebookprofiel. Uw openbare profiel kan door iedereen worden gezien en bestaat uit uw naam, geslacht, gebruikersnaam en gebruikers-ID, uw profielfoto, coverfoto en netwerk.
Wij bewaren alleen uw naam en e-mailadres.

- als u inlogt met uw Google account:

Als u inlogt met uw Google account, deelt u uw Google-ID, profiel URL en e-mailadres. Wij bewaren alleen uw naam en e-mailadres.

2.    Kan Pharma Nord iets op mijn Facebook / Google account posten?

Nee, wij kunnen niets uit uw naam op Facebook of Google posten. 

3.    Hoeveel deelt Pharma Nord met Facebook / Google?

Als u via Facebook of Google inlogt op www.pharmanord.nl dan is het beleid van Facebook of Google met betrekking tot persoonlijke gegevens en het gebruik van cookies van toepassing op uw log in. Lees hier meer over het privacybeleid van Facebook en hier over het privacy beleid van Google.

4.    Kan ik nog steeds inloggen op www.pharmanord.nl als ik mijn Facebook / Google account ophef?

Als u uw Facebook of Google account opheft, wordt uw account op www.pharmanord.nl niet opgeheven. U kunt nog steeds op uw Pharma Nord account inloggen met het e-mailadres dat u hebt opgegeven toen u het account aanmaakte.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen door op de knop “Wachtwoord vergeten?” te drukken.

5.    Kan ik mijn inlogmethode veranderen?

Ja, u kunt er altijd voor kiezen om Pharma Nords eigen inlogmethode te gebruiken in plaats van Facebook of Google. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen door op de knop “Wachtwoord vergeten?” te drukken.

Hebt u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 035-5430991. U kunt ook contact met ons opnemen door dit contactformulier in te vullen.