Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Melatonine 3 mg nu weer te koop 09.2011

  Bio-Melatonine


  Extra lekker slapen met extra sterke melatonine 3 mg

  Goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Bij 1 op de 4 Nederlanders is het lekker in slaap vallen niet vanzelfsprekend. Extra sterke melatonine helpt om extra snel in slaap te vallen.

  Mensen hebben elke dag een ritme van slapen en waken. Dat ritme wordt aangestuurd via het licht dat op het netvlies van ons oog valt. Als de schemer invalt begint ons lichaam langzaam melatonine aan te maken in de pijnappelklier. De productie bereikt een piek tussen 11 uur ’s avonds en 1 uur ’s nachts. Na deze piek neemt de productie af en ’s ochtends is de aanmaak gestopt om weer heerlijk fris aan de dag te kunnen beginnen.

  Dit dag- en nachtritme kan door diverse oorzaken verstoord raken. ’s Avonds laat de ogen blootstellen aan fel licht van TV of computer remt de aanmaak van melatonine en maakt het in slaap vallen moeilijk. Vliegen over meerdere tijdzones en nachtdiensten zijn ook bekende oorzaken van een verstoord ritme.
  Bij het ouder worden raakt het dag- en nachtritme vaak verstoord en ook mensen die blind zijn hebben een sterk verstoord dag- en nachtritme.

  Met het innemen van voldoende hoogwaardige melatonine kan het dag- en nachtritme weer genormaliseerd worden, zodat er weer een gezond slaappatroon ontstaat.

  Bio-Melatonine 3 mg bevat melatonine van farmaceutische kwaliteit in een dosering zoals deze gebruikt wordt in wetenschappelijk onderzoek. Daar kun je van op aan!


  Meer informatie