Zoeken

  Search Results

  Afsluiten

  Medewerker Kantoor en Logistiek

  Bij Pharma Nord B.V. zijn we op zoek naar een proactief en zelfstandig teamlid om de centrale rol van medewerker Kantoor en Logistiek op zich te nemen. Jouw verantwoordelijkheden liggen aan de basis van onze dagelijkse activiteiten en zorgen voor een naadloze uitvoering van verschillende taken.

  Verantwoordelijkheden: Van het beheren van webshopbestellingen tot het toezien op voorraadvoorbereiding en het in orde maken van papierwerk voor grotere bestellingen, jouw rol omvat het volledige end-to-end proces. Als het centrale aanspreekpunt voor de klantenservice speel je een cruciale rol bij het creëren van een probleemloze ervaring voor onze klanten. Daarnaast coördineer je de logistiek voor externe activiteiten en voer je incidenteel administratieve taken uit.

  Kwalificaties: We zijn op zoek naar een op gezondheid gericht teamlid dat goed kan gedijen in een dynamische werkomgeving. Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels, zowel schriftelijk als mondeling, zijn essentieel. Jouw vermogen om zelfstandig te werken, in combinatie met onze grondige training en voortdurende ondersteuning, zal je in staat stellen uit te blinken in je rol.

  Werktijden: Kom bij ons op het kantoor in Almere werken binnen de standaard werktijden, maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het betreft een voltijdbaan.

  Wij bieden: Een competitief salaris en de kans om voor een internationaal bedrijf te werken met een prestatiegerichte cultuur en een positieve houding ten opzichte van nieuwe ideeën en initiatieven. Ons kantoor in Almere vormt het kloppend hart van onze dagelijkse activiteiten en biedt onderdak aan een team van hechte collega's en frequente bezoekers, zoals onze buitendienst en trainers.

  Over Pharma Nord: Pharma Nord loopt voorop in de ontwikkeling, productie en marketing van voedingssupplementen en medicijnen. Daarbij staan een goede opneembaarheid, veiligheid en grondige documentatie hoog in het vaandel. Met meer dan 300 gepubliceerde wetenschappelijke studies, waaronder baanbrekend onderzoek naar co-enzym Q10 en selenium, is onze toewijding aan innovatie ongeëvenaard.
  Ons bedrijf streeft er niet alleen naar om aan de industrienormen te voldoen, maar ook om deze te overtreffen. We testen onze producten actief in wetenschappelijk onderzoek en tonen hun effectiviteit aan in studies als Q-Symbio en KiSel-10. 

  Contactgegevens: Voor meer informatie over de functie kun je in het Engels contact opnemen met Troels Rickers, regiomanager, via troels.rickers@pharmanord.com

  Hoe solliciteer je: We raden je aan te solliciteren als je op zoek bent naar een uitdagende functie en je een passie hebt voor gezondheid en voeding. Stuur een gemotiveerde sollicitatiebrief en CV naar jobs@pharmanord.com. Vergeet niet in de onderwerpregel "Medewerker Kantoor en Logistiek Nederland" te vermelden.

  Pharma Nord is one of Europe’s leading manufacturers of pharmaceutical-grade nutritional supplements and medical preparations. With company headquarters and production facilities located in Denmark, Pharma Nord has a large operational field in Europe, the Middle East, Asia and North America. Since Pharma Nord’s founding in 1981, the company has grown significantly, and today our products are sold in more than 45 countries and through 25 subsidiaries. Focus on scientific research and documentation has been vital for the success of Pharma Nord’s products, and our products have been tested in more than 300 scientific studies.