Netherlands | Select other Country

Gratis levering

Pharma Nord is één van Europa's leidende fabrikanten van voedingssupplementen en kruidenpreparaten. Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid en wetenschappelijke documentatie. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen voor de Nederlandse markt en biedt een uitdagende werkomgeving waarbij ondersteuning en groei voorop staan.

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze Training coördinator met bovengemiddelde interesse in gezondheid en welzijn en die de ambitie heeft om mee te groeien met de functie en de organisatie.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inhoud en het coördineren van alle trainingen die jaarlijks gegeven worden. Daarnaast geef je regelmatig presentaties over verschillende thema's en producten aan verschillende doelgroepen. Nauw samenwerkend met het lokale management, bezit onze Training coördinator de volgende kwalificaties:

  • Een opleiding op HBO-niveau
  • Goede presentatie vaardigheden
  • Planning en coordinatie vaardigheden
  • Een achtergrond als voedingsdeskundige of therpeut is een pré, evenals leidinggevende ervaring
     

De juiste kandidaat wil graag het beste uit zichzelf halen in een professionele omgeving. De functie vraagt om een goede communicator met teamspirit. Vanwege de internationale omgeving beheers je de Engelse taal goed. De functie is verdeeld tussen kantoordagen en buitendagen (ongeveer 30%-70%).

Voor meer informatie omtrent de functie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: 035-5430991. Meer informatie over Pharma Nord kun je vinden op: www.pharmanord.eu.

Om te solliciteren, stuur je jouw sollicitatiebrief met CV naar info@pharmanord.nl.

Sluitingsdatum van de vacature is 15 juni 2019.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Pharma Nord is één van Europa's leidende fabrikanten van voedingssupplementen en kruidenpreparaten. Pharma Nord, met zijn productiefaciliteiten en hoofdkantoor in Denemarken, is in bijna 50 landen verkrijgbaar. De producten van Pharma Nord zijn via 25 dochtermaatschappijen en 20 business partners vertegenwoordigd in Europa, het Midden-Oosten en in de snel groeiende markten van Azië, Rusland en de Verenigde Staten.