Netherlands | Select other Country

Gratis levering

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Marketing coördinator voor onze Nederlandse vestiging in Almere. Onze nieuwe Marketing coördinator heeft een bovengemiddelde interesse in gezondheid en welzijn alsmede de ambitie om mee te groeien met de functie en organisatie.

Functieomschrijving:
Nauw samenwerkend met het lokale management, beschikt onze Marketing coördinator over de volgende kwalificaties:

  • Herkennen en identificeren van online trends, alsmede het implementeren van marketing activiteiten gebaseerd op deze ontwikkelingen
  • Het realiseren en succesvol onderhouden van contacten met journalisten
  • Het schrijven en verbeteren van editorial content, copywriting en social media teksten
  • Ontwikkelen van creatieve manieren om het bezoekersaantal van de Pharma Nord websites te verhogen
  • Assisteren bij het organiseren van bijeenkomsten en evenementen
  • Proactief zoeken naar commerciële kansen in de markt en in netwerken, analyseren van leads in relatie tot klantbelang en klantbehoefte
  • Het identificeren en benutten van mogelijkheden via social media platforms alsmede het monitoren van andere aanverwante kanalen.
  • De juiste kandidaat is extravert en wil graag het beste uit zichzelf halen in een professionele omgeving. De functie vraagt om een goede communicator met teamspirit. Vanwege de internationale omgeving beheers je de Engelse taal goed. Je hebt inmiddels een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan.

Pharma Nord is één van Europa's leidende fabrikanten van voedingssupplementen en kruidenpreparaten. Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid en documentatie.

Pharma Nord heeft ambitieuze groeiplannen voor de Nederlandse markt en biedt een uitdagende werkomgeving waarbij ondersteuning en groei voorop staan. Je komt te werken op ons kantoor in Almere waar momenteel 9 personen werkzaam zijn.

Kortom: een allround functie waarin je al jouw creativiteit bij externe en interne contacten kwijt kunt. De functie kan, indien gewenst, ook parttime worden ingevuld.

Voor meer informatie omtrent de functie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: 035-5430991. Meer informatie over Pharma Nord kun je vinden op: www.pharmanord.eu

Om te solliciteren, stuur je jouw sollicitatiebrief met CV naar
info@pharmanord.nl of per post naar:

Pharma Nord
“Marketing coördinator”
Editiestraat 9
1321 NG Almere

Sluitingsdatum van de vacature is 31 oktober 2019.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Pharma Nord is één van Europa's leidende fabrikanten van voedingssupplementen en kruidenpreparaten. Pharma Nord, met zijn productiefaciliteiten en hoofdkantoor in Denemarken, is in bijna 50 landen verkrijgbaar. De producten van Pharma Nord zijn via 25 dochtermaatschappijen en 20 business partners vertegenwoordigd in Europa, het Midden-Oosten en in de snel groeiende markten van Azië, Rusland en de Verenigde Staten.