Netherlands | Select other Country

Gratis levering

Product Trainer

Pharma Nord ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt hoogwaardige voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid en wetenschappelijke documentatie. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen voor de Nederlandse markt en biedt een uitdagende werkomgeving waarbij ondersteuning en groei voorop staan.

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Product Trainer voor de regio Zuidoost Nederland.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het trainen van therapeuten en winkelpersoneel.  Daarnaast geef je regelmatig presentaties over verschillende thema's en producten aan verschillende doelgroepen.

De juiste kandidaat is een gedreven ZZP'er met bovengemiddelde interesse in gezondheid en welzijn en met een gezonde ambitie om mee te groeien met de functie en de organisatie. Bekend met het positioneren en uitleggen van hoogwaardige en kwalitatieve producten, zal hij of zij in staat zijn het onderscheid te maken bij zowel professionals (bijv. therapeuten) als retailers. Deze functie neemt gemiddeld 2 dagen per week in beslag. Wij zoeken naar communicatief vaardige kandidaten met een degelijke kennis van de invloed van voedingsstoffen op de gezondheid.

Wanneer je vragen hebt omtrent deze functie, kun je contact opnemen met Hans Wilmink,  Country Manager Nederland, telefoonnummer: 035-543 0991. Meer informatie over Pharma Nord kun je vinden op: www.pharmanord.nl

Om te solliciteren, stuur je jouw sollicitatiebrief met CV naar Pharma Nord B.V. onder vermelding van Product trainer, Editiestraat 9, 1321 NG, Almere of mail naar info-nl@pharmanord.com.

Sluitingsdatum van de vacature is 21 augustus 2019.

Pharma Nord is één van Europa's leidende fabrikanten van voedingssupplementen en kruidenpreparaten. Pharma Nord, met zijn productiefaciliteiten en hoofdkantoor in Denemarken, is in bijna 50 landen verkrijgbaar. De producten van Pharma Nord zijn via 25 dochtermaatschappijen en 20 business partners vertegenwoordigd in Europa, het Midden-Oosten en in de snel groeiende markten van Azië, Rusland en de Verenigde Staten.